Feest 25 mei – Eigen Hof woekert

Zet het in je agenda: Eigen Hof Woekert op zaterdag 25 mei. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, organiseert de evenementencommissie dit jaar opnieuw een feestdag met verschillende activiteiten voor jong en oud; dé mogelijkheid om andere tuinders (nog beter) te leren kennen!

Net als de planten en struiken in onze tuinen, woekert onze vereniging ook steeds meer; er komt een steeds grotere diversiteit in bevolkingsgroepen en leeftijden. Met dit feest zetten we in op verbinding tussen onze leden door het organiseren van gezellige activiteiten die zoveel mogelijk verschillende tuinders aanspreken.
Programma Eigen Hof Woekert
14:00u
We openen de feestdag met een welkomstdrankje en maakt de ‘Badda Boom Brass Band‘ jong en oud los met eclectische mix van New Orleans straatmuziek, hip-hop, funk en upbeat dance.

Na de band kunnen de tuinders die een muziekinstrument het podium pakken.

15:00u
Overlappend een speciaal kinderprogramma, met een silent disco, schminken en oud-Hollandse spellen. Ouders zijn uiteraard welkom om mee te doen!

17:00u
Scoor een heerlijke saté en kom gezellig borrelen! Je kan een bonnetje kopen voor (vega) vlees, met stokbrood en salade. Natuurlijk is de bar open, met o.a. weer een heerlijke selectie Kaapse Brouwers bieren.

18:30u
Na het eten mag er gedanst worden, dat is goed voor de spijsvertering. Eerst de kinderdisco met DJ Leon, daarna zullen andere DJ’s van Eigen Hof tot in de late uurtjes de muziek verzorgen. Onze eigen DJ Freak le Coq is weer terug en draait alles van blije 80’s Italo-disco tot stevige 90’s house.
Kom je ons helpen? Om feestdagen zoals Eigen Hof Woekert van de grond te krijgen en in goede banen te leiden, kunnen we de hulp van iedereen goed gebruiken. Voel jij je geroepen of lijkt het je leuk om je die dag als vrijwilliger in te zetten? Dat zou fantastisch zijn!

We zoeken hulp in de volle breedte: of het nou bij de opbouw, achter de bar of bij de silent disco is. Alle hulp is welkom! Maar heb je een voorkeur voor iets, meld het ons gerust via evenementen@vtv-eigenhof.nl.
Scroll naar boven