Bestuur

Spreekuur bestuur

In principe zijn er iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur bestuursleden aanwezig in de bestuurskamer in het clubhuis bij de hoofdingang. In de maanden november, december en januari is het bestuur niet altijd aanwezig op zaterdag. Heeft u dringende zaken dan zijn de bestuursleden per e-mail (bestuur@vtv-eigenhof.nl) of telefonisch te bereiken (probeer dit zoveel mogelijk te beperken).

De lijst met bestuursleden vindt u  [hier]

Communicatie

Er zijn verschillende manieren waarop het bestuur communiceert met de leden. Op de website is alle relevante informatie te vinden over contactpersonen, openingstijden, regels, documenten etc. Daarnaast geeft het bestuur een aantal digitale nieuwsbrieven uit, die ook in de abri worden opgehangen. Om de nieuwsbrief te ontvangen schrijf je je als lid zelf in https://vtv-eigenhof.nl/?mailpoet_page=subscriptions . Als je emailadres wijzigt of je wilt de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan moet je dat zelf aanpassen via de link onderaan de nieuwsbrief.

Voor de officiele stukken voor de Algemene Ledenvergadering, het hoogste orgaan van de vereniging, krijgt ieder lid een e-mailbericht met een link naar de officiële stukken. Enkele leden krijgen deze stukken per post.

Het bestuur heeft ook een Facebook-pagina, waarop soms wordt gecommuniceerd, maar het bestuur doet hier geen officiële mededelingen. Ook op Instagram is Eigen Hof aanwezig. Voor leden is er de facebookpagina eigenhof voor leden

Scroll naar boven