Over Eigen Hof

Algemeen

Algemeen

Volkstuinvereniging “Eigen Hof”, ligt aan de Overschiese Kleiweg 728, 3043 LH Rotterdam, telefoonnummer 010-4654104. Door lid te worden van onze vereniging bent u huurder geworden van een stukje grond van de Rotterdamse Bond van Volkstuinders, die deze grond weer in beheer heeft van de gemeente Rotterdam, afdeling Stads Ontwikkeling.

Spreekuur bestuur

Spreekuur bestuur

In principe zijn er iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur bestuursleden aanwezig in de bestuurskamer in het clubhuis bij de hoofdingang. Heeft u dringende zaken dan zijn de bestuursleden telefonisch te bereiken, probeer dit echter zoveel mogelijk te beperken.

Blokhut

Blokhut

De blokhut aan begin van de parkeerplaats is bestemd voor tuinders die op een taxi wachten of dienst hebben bij de containers, om te kunnen schuilen tegen de regen.

U kunt een sleutel krijgen bij het bestuur voor € 5,- (statiegeldprincipe). Graag bij vertrek de blokhut sluiten.

Wandelpark

Wandelpark

“Eigen Hof” is een openbaar en vrij toegankelijk wandelpark tussen zonsop- en zonsondergang. Sleutels van de hekken, die na zonsondergang en in het winterseizoen (na 15 oktober) gesloten zijn, kunt u krijgen bij het bestuur (statiegeldprincipe, dus bewaar uw betalingsbewijs goed). Deze passen op alle toegangshekken. Voor het hele complex geldt een rijverbod met uitzondering van de tractor van de vereniging.


Hulp van & aan tuinders

Hulp van & aan tuinders

Er is altijd wat te doen aan uw huisje en in de tuin. Misschien wordt het u te zwaar of wordt het in technisch opzicht te gecompliceerd. Maar vele tuinders kunnen u bijstaan met klusjes en advies. In de bestuurskamer hebben we een lijst met (ex)tuinders waarmee u contact kunt opnemen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend wat betreft het bestuur.

Afspraken worden door tuinders onderling geheel op persoonlijke titel gemaakt. Er is een ploeg die de tuinvereniging bijstaat om groot (bouw)afval of ander zwaar afvalmateriaal te transporteren. U betaalt voor verrichte diensten aan de vereniging bij de inkoop. Kom op zaterdag naar de bestuurskamer voor uitleg en contactgegevens.

Informatie in de bestuurskamer of via mail: bestuur@vtv-eigenhof.nl

Elke vorm van propaganda, al dan niet politieke, reclame, collectes, lotenverkoop etc. is zonder toestemming van het bestuur niet toegestaan.