Hier vind je de informatie van SViN die je nodig hebt om de vergunning aan te vragen. https://tuiniereninrotterdam.nl/Informatie/Vergunningen-aanvragen/

Het is toegestaan om te verbouwen en ‘herrie te maken’ tussen 1 oktober en 1 mei. Bij wijze van uitzondering is het mogelijk om een reeds lopend project af te ronden tot 15 mei, maar alleen op weekdagen en dus niet in het weekend. Daarvoor vraagt u toestemming bij het bestuur door naar de bestuurskamer te komen op zaterdagen tussen 10 en 12 uur.

Na 15 mei is het niet meer mogelijk om lopende projecten af te maken, zodat de broedperiode van de vogels en de rust van de tuinders niet wordt verstoord.

Hieronder vindt u de oude regelgeving voor het bouwen en verbouwen op Eigen Hof. Dit is een aanvulling op de geldende statuten.

In deze ‘bijlage 8’ van het Huishoudelijke reglement vindt u de regels voor bouwen en verbouwen zoals ze in 2011 geformuleerd zijn met de toenmalige instanties. Het bestuur van Eigen Hof blijft deze reeds gemaakte afspraken handhaven tot nader orde.

 

Nieuwe-Aanvulling-statuten-regelgeving-bouw-van-opstallen-op-een-volkstuin-04-08-2011