Inbraak

Eerst de politie bellen op (geen spoed, wel politie) 0900-0235. Wanneer zij aangeven dat zij niet komen, dit in het proces-verbaal op laten nemen. Aangifte kunt u gaan doen bij ieder politiebureau of per internet, bij deze aangifte vermelden dat u verzekerd bent. Doe pas aangifte wanneer u zeker weet wat er gestolen is. U kunt rustig een dag wachten, ieder artikel dat gestolen is moet in het proces-verbaal vermeld staan, verder moet er in dit verbaal de schade vermeld staan. U krijgt van deze aangifte een afschrift, vraag ook om een goederenlijst van de gestolen spullen, deze is nodig voor de verzekering.

Met dit afschrift komt u naar de bestuurskamer waar u een schadeformulier krijgt in te vullen. Vergeet hierop vooral niet uw tuinnummer alsmede uw giro– en telefoonnummer te vermelden.
De vereniging draagt zorg voor verzending van deze papieren. Na verloop van tijd (dit kan soms lang duren, twee maanden zijn geen uitzondering) krijgt de penning- meester het schadebedrag uitgekeerd, die het op zijn beurt weer aan u zal overmaken.

Scroll naar boven