Kidsclub

Kidsclub Eigen HofHet activiteitenprogramma wordt in maart bekend gemaakt.

Waar? Verzamelen in de kantine van Eigen Hof.

Wie?

We richten ons in eerste instantie op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. Iedereen die ouder is en het leuk vindt om mee te doen is van harte welkom, daarbij dus wel rekening houdend met de jongere kinderen. Voor kinderen die jonger zijn dan 4 jaar geldt dat zij mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Alle kinderen die zelfstandig deelnemen aan de activiteiten moeten zindelijk zijn en zelfstandig naar het toilet toe kunnen.

Belangrijk! Ouders van kinderen die deelnemen moeten een werkend telefoonnummer achterlaten zodat zij in geval van nood bereikbaar zijn. Deelname aan de activiteiten is op risico van de ouders. Dit betekent dat de vrijwilligers vanuit de jeugdcommissie heel goed op alle kinderen zullen letten en hun uiterste best doen om ongelukjes te voorkomen tijden de activiteiten. Maar dat deelname van de kinderen de verantwoordelijkheid van hun eigen ouders blijft.

Zomervakantie

De volgende activiteiten staan traditioneel gepland voor de zomervakanties. Indien gewenst kunnen er activiteiten toegevoegd worden. Wanneer dit het geval is maken we dat altijd bekend.

Camping Eigen Hof- in het eerste weekend van de de zomer vakantie  gaan we voor de derde keer kamperen in de speeltuin.

Bloemstukjes maken voor de tentoonstelling . We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die deze activiteit zouden willen begeleiden en organiseren.

Lampionnenoptocht. Als afsluiting van de zomer organiseren we de lampionnenoptocht op een vrijdagavond, een week na de tentoonstelling! Men kan zich opgeven voor de lampionnenoptocht voor het versieren van de tuin via de mail jeugd@vtv-eigenhof.nl

Scroll naar boven