Het dierenalbum van Eigen Hof: bekijk en vul aan!

Een album van de dieren op Eigen Hof. Het idee begon met Hans Beckman. Hij filmt en fotografeert de vogels die hij ziet op zijn tuin. We hebben zijn filmpjes en foto’s nu in een Google Album bijeengebracht

\"\"
Klik hier om naar het volledige album te gaan.

Ook vind je filmpjes van slakken in het donker, versneld afgespeeld, gemaakt door Henk van der Kroon, die ook een ransuil filmde.

De video’s vind je ook op YouTube.

Het is nu nog ruw materiaal – we willen de video\’s graag nog bewerken. Ze inkorten bijvoorbeeld, of juist beelden combineren om een video te maken. Heb je zin om hierbij te helpen? Laat het dan weten!

Het dierenalbum laat goed zien hoe divers de natuur op dit Rotterdamse volkstuincomplex is, dankzij een verscheidenheid aan mensen die allemaal verschillende bomen en planten en bloemen laten groeien, waar weer verschilende insecten op afkomen, die weer verschillende vogels en andere dieren aantrekken… Dit vind je alleen zo op volkstuincomplexen.

Heb je ook dieren gefilmd of gefotografeerd op je tuin en wil je die delen in dit album? Of helpen met bewerken of monteren? Superleuk! Stuur een mailtje naar redactie@vtv-eigenhof.nl 

Scroll naar boven