Kidsclub Eigen Hof


Even wat praktische informatie op een rijtje:

  • Wat? Kidsclub Eigen Hof.
  • Wanneer? Vanaf begin mei t/m 1 juli iedere zaterdagochtend tussen 9.30 uur en 11.30 uur.
  • Waar? Verzamelen in de kantine van Eigen Hof.
  • Wie? We richten ons in eerste instantie op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. Iedereen die ouder is en het leuk vindt om mee te doen is van harte welkom, daarbij dus wel rekeninghoudend met de jongere kinderen. Voor kinderen die jonger zijn dan 4 jaar geldt dat zij mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Alle kinderen die zelfstandig deelnemen aan de activiteiten moeten zindelijk zijn en zelfstandig naar het toilet toe kunnen.
  • Activiteiten? We gaan veel op pad op ons eigen VTV complex, maar ook naar park Zestienhoven. Ook gaan we veel de natuur in met daarbij passende activiteiten zoals sporen zoeken, knutselen met natuurlijke materialen, en nog veel meer. Deelname aan de activiteiten is gratis.
  • Belangrijk! Ouders van kinderen die deelnemen moeten een werkend telefoonnummer achterlaten zodat zij in geval van nood bereikbaar zijn. Deelname aan de activiteiten is op risico van de ouders. Dit betekent dat de vrijwilligers vanuit de jeugdcommissie heel goed op alle kinderen zullen letten en hun uiterste best doen om ongelukjes te voorkomen tijden de activiteiten. Maar dat deelname van de kinderen de verantwoordelijkheid van hun eigen ouders blijft.

Zomervakantie

De volgende activiteiten staan traditioneel gepland voor de zomervakanties. Indien gewenst kunnen er activiteiten toegevoegd worden. Wanneer dit het geval is maken we dat altijd bekend.

  • Bloemstukjes maken voor de tentoonstelling (onder voorbehoud eerste schoolweek. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die deze activiteit zouden willen begeleiden en organiseren.
  • Activiteiten van de jeugdcommissie tijdens het Tentoonstellingsweekend. Op zaterdag 26 augustus. Let op! Gezien de opkomst van de afgelopen drie jaren is de kraam van de Jeugdcommissie alleen bemand op de zaterdag!
  • Lampionnenoptocht. Als afsluiting van de zomer organiseren we de lampionnenoptocht op een vrijdagavond, een week na de tentoonstelling! Men kan zich opgeven voor de lampionnenoptocht voor het versieren van de tuin via de mail jeugd@vtv-eigenhof.nl

kidsclub