Informatie-avond club-gebouw/terras/zonnewijzer

Dinsdag 11 oktober 20.00u: informatieavond vervolg aanpak clubgebouw, terras.
Dit voorjaar hebben we clubgebouw en terras verbouwd. Een groot project. Veel leden hebben bijgedragen en zijn enthousiast over het resultaat. Ook krijgen we nu allerlei suggesties: laten we ’t verlaagd plafond eruit slopen, het is ook tijd voor nieuwe gordijnen, zullen we de abri laten begroeien met clematis, etc.

Bijdrage aan visie:
• De verbouwing deden we vooral voor een mooiere zaal en een betere verbinding tussen binnen en buiten. Het geheel is nu een leukere plek voor alle activiteiten die we als vereniging organiseren. En ook om bewoners uit de buurt te ontvangen of een familiefeestje te geven (aspect verbinden).
We kozen voor natuurvriendelijke materialen. De spanten van de pergola zijn bijvoorbeeld van douglas. En niet van geïmpregneerd vurenhout, aluminium of kunststof (aspect natuurvriendelijk). Deze uitgangspunten gelden ook voor alles wat we in de volgende fase gaan doen.

Op dinsdag 11 oktober 20.00 uur organiseren we een informatieavond om met elkaar ideeën voor de volgende fase uit te wisselen; samen te smeden tot een plan.
Scroll naar top