Feest 3 juni

3 juni is het feest: Eigen Hof Woekert!
Live optredens, speurtocht, wijnproeverij, line-dancing, een kampvuur met marshmallows en een stevige dansavond als volwassen dessert. Jullie zijn van harte uitgenodigd. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom.

Tot de 3e!
Groeten van de werkgroep activiteiten.

 • 13.00-14.15 uur
  OPENING met live muziek van Les Calypsous! Bij het clubgebouw. Drummer Polle heeft een band samengesteld
  om zijn liefde voor muziek uit Trinidad en Tabago met ons te delen. Vanaf dit moment is de buitenbar ook open.

 • 14.30-15.30 uur
  KLIMCLINIC met Roel! In het klimbos bij de speeltuin. Tips en tricks voor het klimbos. Inschrijven in de abri.

  LINEDANCING met dj én cowboy Leon! Oud vertrouwd linedancing, onder leiding van manus van alles: Leon! Inschrijven in de abri.

 • 15.30-16.30 uur
  SPEURTOCHT over de hele tuin! Start bij het clubgebouw. Een speurtocht voor en door kinderen gemaakt!

  WIJNPROEVERIJ met de Wijnwijven!: Wijnproeven bij het clubhuis met een knipoog. Leer op een begrijpelijke manier de basics van het proeven en proef vier heerlijke wijnen. 10 euro, Inschrijven in de abri.

 • 16.30-17.30 uur
  KAMPVUUR bij de speeltuin! Het eerste kampvuur op de speeltuin, met brood op stokken en marshmallows als toetje. Als iemand nog een gitaar heeft liggen op de tuin en wat wil spelen…? Inschrijven in de abri.

 • 17.30-19.30 uur
  AANSCHUIFDINER, bijna zoals vroeger! Bij het clubgebouw. Lange tafels, meegenomen eten en drinken en aanschuiven bij je mede-tuinders. Inschrijven in de abri. (Lees onderaan meer over het Aanschuifdiner)

 • 18.30-19.30 uur
  KINDERDISCO met DJ Leon! In het clubgebouw

 • 20.30-02.00 uur
  DISCO met DJ Freak le Coq! In het clubgebouw. Freek komt rechtstreeks van ons Eigen Hof en draaide voorheen bij het Keilecafé en Ferries. Van blije 80’ Italo-disco naar stevige 90’s house.

 • Extra informatie Aanschuifdiner:
  Voor het aanschuifdiner maakt iedereen wat om te delen en neemt wat drinken mee. Het is handig om een klein bordje te maken met de ingrediënten er op, voor mensen met bepaalde wensen. Vergeet je bordje en bestek niet mee te nemen én je schalen van een naam te voorzien. Tijdens het diner kunnen we onze meegenomen drank genieten, daarna zien we flessen graag weer verdwijnen en bestellen we weer bij de bar.

  In verband met de veiligheid kan er tijdens Eigen Hof Woekert! alleen betaalt worden met PIN

Scroll naar boven