Facebook
Telefoon: 010 465 4104 | bestuur@vtv-eigenhof.nl

Over Eigen Hof

Algemeen

Algemeen

Volkstuinvereniging “Eigen Hof”, ligt aan de Overschiese Kleiweg 728, 3043 LH Rotterdam, telefoonnummer 010-4654104. Door lid te worden van onze vereniging bent u huurder geworden van een stukje grond van de Rotterdamse Bond van Volkstuinders, die deze grond weer in beheer heeft van de gemeente Rotterdam, afdeling Stads Ontwikkeling.

Spreekuur bestuur

Spreekuur bestuur

In principe zijn er iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur bestuursleden aanwezig in de bestuurskamer in het clubhuis bij de hoofdingang. Heeft u dringende zaken dan zijn de bestuursleden telefonisch te bereiken, probeer dit echter zoveel mogelijk te beperken.

Blokhut

Blokhut

De blokhut aan begin van de parkeerplaats is bestemd voor tuinders die op een taxi wachten of dienst hebben bij de containers, om te kunnen schuilen tegen de regen.

U kunt een sleutel krijgen bij het bestuur voor € 5,- (statiegeldprincipe). Graag bij vertrek de blokhut sluiten.

Service

Service

De volgende service kan worden verleend:

  • Onderhoud bomen;
  • Reparatie geisertjes;
  • Timmerlieden/bouwen / onderhoud huisjes;
  • Onderhoud tuin;
  • Als service van het bestuur/vrijwilligers: rijden met tractor door drie vrijwilligers.

Informatie in de bestuurskamer of via mail: bestuur@vtv-eigenhof.nl

Wandelpark

Wandelpark

“Eigen Hof” is een openbaar en vrij toegankelijk wandelpark tussen zonsop- en zonsondergang. Sleutels van de hekken, die na zonsondergang en in het winterseizoen (na 15 oktober) gesloten zijn, kunt u krijgen bij het bestuur (statiegeldprincipe, dus bewaar uw betalingsbewijs goed). Deze passen op alle toegangshekken. Voor het hele complex geldt een rijverbod met uitzondering van de tractor van de vereniging.

Elke vorm van propaganda, al dan niet politieke, reclame, collectes, lotenverkoop etc. is zonder toestemming van het bestuur niet toegestaan.